KLASSINEN HIERONTA | URHEILUHIERONTA | PERSONAL TRAINING

Lue lisää palveluistamme

Palvelut sopivat kaiken tasoisille liikkujille, jotka omistavat vartalon ja haluavat pitää siitä huolta. Luotettavalla ammattitaidolla palvelemme sinua yksilöllisesti ja tavoitteellisesti, heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan päätarkoituksena on lievittää stressiä ja lihasjännitystä, joka kertyy kehon pehmytkudoksiin liikunnan tai työpäivän aikana. Hieronta hoitaa ja ennalta ehkäisee ylirasituksesta johtuvia pieniä vammoja ja vaurioita nopeasti ja tehokkaasti. Urheiluhieronnassa sovelletaan klassisen hieronnan otteita huomioiden kehon vaatimat tarpeet. Hierontaa voidaan käyttää tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen tai harjoittelusta palautumiseen.

Urheiluhieronnassa hyödynnän asiakkaan omaa aktiivisuutta erilaisten hieronta- ja venytystekniikoiden kautta sekä ohjaan asiakkaalle omatoimisia harjoitteita hieronnan jälkeen liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Käytän myös tarvittaessa teippausta tukemaan niveltä tai ohjaamaan oikeita liikeratoja hoidon jälkeen. 

Monet mieltävät urheiluhieronnan soveltuvan vain ja ainoastaan huippu-urheilijoille, tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Urheiluhieronnalla on vain klassista hierontaa tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus, sopii siis kaikille!

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii kenelle tahansa iästä ja ammatista riippumatta. Klassinen hieronta on perinteinen kehoon ja mieleen vaikuttava hoitomuoto. Hieronta on käsin tehtävää, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, johon kuuluu sivelyä, hankausta, pusertelua ja erilaisia taputuksia. Hieronnalla pyritään vaikuttamaan toistuvista työasennoista tai harrastuksista aiheutuviin pehmytkudosten jännitystiloihin.

 

Klassisen hieronnan vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset. Se tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Hieronta myös rentouttaa kehoa ja mieltä.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan tarpeet haastattelemalla ja havainnoimalla kehon asentoa sekä suljetaan pois mahdolliset vasta-aiheet hieronnalle.

Personal Training

Nautitko liikunnan tuomasta hyvänolon tunteesta? Tuntuuko, että haluaisit jaksaa paremmin arjen haasteissa? Onko tavoitteenasi painonpudotus tai puolimaratonin juokseminen? Personal trainer eli henkilökohtainen kuntovalmentaja on liikunta-alan ammattilainen, joka laatii asiakkaalleen yksilöllisen liikuntasuunnitelman. Harjoittelun tai ruokavalion suunnittelussa huomioidaan asiakkaan toiveet ja mahdolliset rajoitukset. Harjoitusohjelman suunnittelu aloitetaan asiakkaan tavoitteiden määrittelemisellä ja aloitushetken kuntokartoituksella. Harjoittelussa huomioin erityisesti turvalliset suoritustekniikat ja korostan kehonhuollon merkitystä palautumisessa. Tarjoan myös ryhmävalmennusta pienryhmille (2-4 henkilöä). Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tarpeisiisi sopien laittamalla viestiä hyvinvointipalvelutjp@gmail.com tai soittamalla 040 529 2978

POIMINTOJA ASIAKASPALAUTTEISTA

Asiakaspalautteita voi lähettää ensisijaisesti somessa, mutta SMS, WhatsApp ja s.posti toimii myös oikein hyvin.

”Hyvää palvelua, kun sain varattua ajan vielä samaksi illaksi. Hierontakin toteutettiin juuri toiveideni mukaan tehokkaan kohdennetusti selkä, niska- ja hartiaseudulle.  Tulen toistekin!”

”Hyvät otteet ja tarpeeksi voimakas minun makuuni. Hieronta oli kaikinpuolin ammattitaitoista. Paras isäinpäivälahja aikoihin. Lämpimät suosittelut.”

”Huippuosaaja ja mukava ihminen tuo Joonas. Tykkäsin jälleen kerran. Paras urheiluhieroja, jolla olen käynyt.  Suosittelen!”

”Erinomaista hierontaa ja palvelua. Vaivat helpottivat jo heti ensimmäisen kerran jälkeen. Olen enemmän kuin tyytyväinen.”