KLASSINEN HIERONTA | URHEILUHIERONTA | PERSONAL TRAINING

Lue lisää palveluistamme

Palvelut sopivat kaiken tasoisille liikkujille, jotka omistavat vartalon ja haluavat pitää siitä huolta. Luotettavalla ammattitaidolla palvelemme sinua yksilöllisesti ja tavoitteellisesti, heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Urheiluhieronta

Loistava vaihtoehto kuntoilijoille ja urheilijoille. Urheiluhieronnassa sovelletaan klassisen hieronnan otteita huomioiden kehon vaatimat tarpeet. Hierontaa voidaan käyttää tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen tai harjoittelusta palautumiseen.

Urheiluhieronnassa hyödynnän asiakkaan omaa aktiivisuutta erilaisten hieronta- ja venytystekniikoiden kautta sekä ohjaan asiakkaalle omatoimisia harjoitteita hieronnan jälkeen liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Käytän myös tarvittaessa teippausta tukemaan niveltä tai ohjaamaan oikeita liikeratoja hoidon jälkeen.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii kenelle tahansa iästä ja ammatista riippumatta. Klassinen hieronta on perinteinen kehoon ja mieleen vaikuttava hoitomuoto. Hieronta on käsin tehtävää, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, johon kuuluu sivelyä, hankausta, pusertelua ja erilaisia taputuksia. Hieronnalla pyritään vaikuttamaan toistuvista työasennoista tai harrastuksista aiheutuviin pehmytkudosten jännitystiloihin.

Klassisen hieronnan vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset. Se tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Hieronta myös rentouttaa kehoa ja mieltä.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan tarpeet haastattelemalla ja havainnoimalla kehon asentoa sekä suljetaan pois mahdolliset vasta-aiheet hieronnalle

Personal Training

Nautitko liikunnan tuomasta hyvänolon tunteesta? Tuntuuko, että haluaisit jaksaa paremmin arjen haasteissa? Onko tavoitteenasi painonpudotus tai puolimaratonin juokseminen?

Personal trainer eli henkilökohtainen kuntovalmentaja on liikunta-alan ammattilainen, joka laatii asiakkaalleen yksilöllisen liikuntasuunnitelman. Harjoittelun tai ruokavalion suunnittelussa huomioidaan asiakkaan toiveet ja mahdolliset rajoitukset. Harjoitusohjelman suunnittelu aloitetaan asiakkaan tavoitteiden määrittelemisellä ja aloitushetken kuntokartoituksella. Harjoittelussa huomioin erityisesti turvalliset suoritustekniikat ja korostan kehonhuollon merkitystä palautumisessa. Tarjoan myös ryhmävalmennusta pienryhmille (2-4 henkilöä) ja urheiluseuroille.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tarpeisiisi sopien laittamalla viestiä hyvinvointipalvelutjp@gmail.com tai soittamalla 040 529 2978