PERSONAL TRAINING

Lue lisää Personal Trainer-valmennuksistamme

Personal Training-valmennuspaketit ovat todella suosittuja, kehuttuja ja toimivia nettivalmennuksia. 

Nyt se on täällä! Lukuisten asiakkaiden toiveesta ammattitaitoinen ja huippu voimavalmennus! Hinta VAIN 59.90€

Stronger you -valmennus on internetin välityksellä tapahtuva voimavalmennus. Valmennus on intensiivinen kuusi viikkoa kestävä ryhmävalmennus, jonka päätavoitteena on mahdollistaa asiakasta löytämään itselleen toimiva ja tehokas tapa harjoitella lisäten voimaa ja lihasmassaa. Stronger you- valmennuksen periodi rakentuu pääsääntöisesti kolmen pääliikkeen ympärille: jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto. Edellä mainituilla liikkeillä mitataan jaksolla aikaansaatua kehitystä. Valmennus alkaa 20.5.2019.

Saat käyttöösi

1. Yhden Suomen kovimman voimanostajan valmennuksen

2. Ohjeistetut tekniikkavideot

3. Voimaharjoittelua tukevan ruokavalion

4. Maksimivoiman alku- ja lopputestaukset

5. Facebook tukiryhmän

Nyt on aika hankkia sitä VOIMAA! 

Klikkaa linkkiä ja osallistu valmennukseen! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOuY7hS0BCxvQ4GEouhI0vZVBXYvjQalTDcFaERGGB8d3WQw/viewform

Valmentaja:

Valmentajana toimii voimanostaja Teemu Haverinen, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Kyykky 332,5kg, maastaveto 362,5 ja penkkipunnerrus 192,5kg. Teemu on raudanluja liikunta-alan ammattilainen, joka on tehnyt kovaa tulosta voimailun parissa. Valmennuksen ohella Teemu työskentelee palomiehenä ja vapaa-aikaa hän viettää perheensä kanssa. Lisäksi Teemu tunnetaan Gladiaattori-kilpailijana. 

Way Of Life -valmennus                              Hinta vain 49€

Way of life -valmennus sopii juuri SINULLE, jos etsit sopivaa ruokavaliota ja pysyvää elämäntapamuutosta. Valmennuksella ei haeta pelkkää kesäkuntoa, vaan koko vuodelle loistavaa henkistä ja fyysistä kuntoa. Kun sinä voit hyvin, niin muutkin ympärilläsi olevat ihmiset voivat paremmin! Nyt on aika kääntää kurssi oikeaan suuntaan! Valmennuksen kesto 4 viikkoa.

 

Mitä Way Of Life -valmennus sisältää?

Monipuoliset rasvanpolttoa tehostavat treenit

Asiakkaan kokemus: ”Kiireen keskellä on vaikea lähteä treenaamaan ja sohva vetää puoleensa, mutta valmennuksen huiput ja monipuoliset treenit on helppo toteuttaa paikasta riippumatta. Ja kyllä tuntee treenaavansa, vaikka käytänkin treeneihin huomattavasti vähemmän aikaa kuin aiemmin.”

Ruokavalio-ohjeet

Asiakkaan kokemus: ”Erilaisempi lähestymistapa ravintoon kun normaalisti. Aluksi ajattelin, että ei tästä tule mitään, mutta nopeasti huomasin miten yksinkertaista ja tehokasta tämä on! Onneksi lähdin mukaan!”

Sähköpostituki valmennuksen ajan

Asiakkaan kokemus: ”Yleinen hyvinvointi on kohentunut kummasti, jaksaminenkin parantunut niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Aamuisin herään virkeänä ja levänneenä jopa ennen kellon soittoa. Energiaa tuntuu riittävän aina iltaan saakka mukavasti.”

Ei ruokien punnitsemista tai kalorien laskemista

Asiakkaan kokemus: ”Valmennuksen alkaessa vaaka näytti 98kg ja 3kk päästä 86kg. Ainut huono puoli valmennuksessa oli, että vaatekaappi meni uusiksi 🙂  ”

Lähde mukaan ja saavutetaan huikeita muutoksia!

Kirjoita aiheeksi Way Of Life ja pääset mukaan valmennukseen > http://hyvinvointipalvelutjp.fi/yhteystiedot/

Työhyvinvointivalmennus

Yrityksen tärkein voimavara on hyvinvoiva henkilöstö. On hyvin tärkeää tarkastella säännöllisin väliajoin organisaation vireystilaa ja tekemällä toimenpiteitä työhyvinvoinnin kehittämiseksin, näin yrityksen menestys turvataan myös tulevaisuudessa. Työhyvinvointivalmennuksilla voidaan ennaltaehkäistä sairaspoissaoloja ja yleisiä tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä mielenterveysongelmia. Työntekijöiden hyvinvoinnin kasvaessa myös tuottavuus, työntekijöiden energia ja yhteishenki lisääntyvät. Ota yhteyttä ja laaditaan yrityksellesi sopiva valmennus

Asiakaskommentti

Kyseisen ryhmän liikunnan ja elämäntapojen ohjaaminen on erittäin haasteellista. Kysymyksessä on vaativa ryhmä yksilöitä jotka varmasti tietävät mikä on heidän terveydelleen eduksi, mutta eivät kuitenkaan välttämättä tee näin. Kysymyksessä on myös erittäin kilpailuhenkinen ryhmä joka täytyy myös huomoioida lajikokeiluissa. Mielestäni Joonas onnistui projektissa erinomaisesti, erityisesti henkilöiden omat ohjelmat olivat merkittävä osa joka kannusti liikkumaan. Lisäksi koko ryhmää saatiin toimimaan yhdessä myös työympyröiden ulkopuolella minkä asetin tavoitteeksi jo projektin alussa. Nyt projektin päättyessä aiomme jatkaa erilaisilla yhteisliikuntatapahtumilla tällä samalla porukalla. Erittäin onnistunut kokonaisuus josta kiitos Joonakselle, hyvää ja kannustavaa työtä. Erityisesti isot erot henkilöiden kuntotasojen välillä huomioitiin hyvin ja saatiin kaikki hienosti mukaan. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kirjoita aiheeksi TYHY ja aloitetaan valmennus http://hyvinvointipalvelutjp.fi/yhteystiedot/